Om os

Vi vil åbne Bornholms natur op, så du får mere indsigt, mens det er underholdende.

  • Bh
  • husetimælkebøtter1
  • NB Personale

NaturBornholm er et oplevelsescenter. Her kan du selv opleve Bornholms særprægede natur i nutid og fortid. Der er udstillinger og aktiviteter og det er ikke nok at bruge hovedt, man skal også bruge fingerne.

Med den karakteristiske klippekyst og grundfjeldet adskiller den bornholmske natur sig tydelig fra resten af Danmark, men der er meget mere. Det er på Bornholm man finder dinosaurer, og mange andre fossiler. Det er på Bornholm der er skove med klippepartier og sprækkedale. Det er lige syd for NaturBornholm du kan springe 1.200 mio. år tilbage i tiden, med et enkelt hop over en sprække.

Når du nu har rejst 1.700 mio. år tilbage i tiden med vores tidsrejse og blevet gennemrystet af jordskælvet, bliver du nødt til at vandre 1.700 mio. år frem i tiden på egne fødder, for at komme tilbage til nutiden. Undervejs kan du lave en bjergkæde, se en dinosaur blinke og hilse på de levende krokodiller.

I weekender og ferier laver vi noget på aktivitetsøen.  I ferierne har vi ture med Naturvejleder ude på hele Bornholm, hvor du kan tage med og måske finde dit eget fossil se en bison, eller opleve flagermus i skumringen. se kalender her

Du kan altid bestille din egen tur. Få inspiration her

NaturBornholm Telefon:  (+45) 5694 0400
Grønningen 30
DK-3720 Aakirkeby E-mail: naturbornholm@naturbornholm.dk 

Find os
Bh
Vi glæder os til at du kommer
Find os med maps