Kulturugen 2017

NaturBornholm – RUM for historien om Bornholms natur

  • Kulturugen1

NaturBornholm fortæller gennem udstillinger og aktiviteter historien om Bornholms natur gennem 1700 mio. år. Den karakteristisk bygning er tegnet af arkitekt Henning Larsen og danner RUM for en tidsrejse gennem Bornholms geologi, natur. Fra granitten blev dannet dybt under en bjergkæde, til fortidens dyreverden med krokodiller og dinosaurer og frem til det varierede landskab, som vi kender det i dag.

Bornholms Kulturuge 
15.-24. september 2017

På Aakirkebydagen, torsdag den 21. september 2017:
Kulturbadge giver fri adgang.

På kulturugens øvrige dage: Kulturbadge giver rabat: Voksenbillet med Kulturbadge 100 kr. (normalpris 120 kr.)

Børnebillet med Kulturbadge 50 kr. (normalpris 60 kr.)

Guidet tur:

Naturen som byggesten for kulturens RUMTag med naturvejlederen på tur fra NaturBornholm til Aa Kirke og kirkegårdsmur og få historien om kirkens byggesten, sandsten, kalksten og skifre hentet fra landskabet syd for Aakirkeby.
Dato: Torsdag den 21. september 2017
Tidspunkt: Klokken 15.00-16.30
Mødested: NaturBornholm, Grønningen 30, 3720 Aakirkeby
Pris: Kulturbadge
Med udgangspunkt i udstillingerne på NaturBornholms inviteres på en guidet tur til Aakirkeby. Aa Kirke og kirkegårdsmur illustrerer samspillet mellem natur og kultur, naturhistorien gennem årmillioner og kulturhistorien gennem århundreder. Kulturens RUM er skabt på baggrund af livsformer og klimaforhold i urhavet, der blev grundlaget for dannelsen af de sedimentære bjergarter, som danner undergrunden for naturens RUM på Sydbornholm.

 

Læs om hele kulturugen her